Хронология
Акаунти
Нов акаунт
При първия вход човекът сменя паролата си. Спрян акаунт излиза от всички устройства.
Ново зареждане
Моите зареждания
Грешен запис може да изтриете до 24 часа след въвеждането. След това – само администраторът.
Порталът е работен инструмент. За организацията на работата в него се записва:
Тази информация вижда само администраторът.
При първия вход човекът сменя паролата си. Спрян акаунт излиза от всички устройства.
Грешен запис може да изтриете до 24 часа след въвеждането. След това – само администраторът.